انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 30، 12:36 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › مسائل مربوط به انجمن › پیشنهادات و انتقادات
پیشنهاده افتتاح چت روم و تاپییک موسیقی در سایت

حالت‌های نمایش موضوع
پیشنهاده افتتاح چت روم و تاپییک موسیقی در سایت
محسن سروش آفلاین
ناظر انجمن‌ها
*
ارسال‌ها: 1,584
تشکر اهداء کرده: 427
تشکر دریافتی: 2,288 بار در 265 پست
موضوع‌ها: 574
تاریخ عضویت: 1393 / 2 / 22
اعتبار: 26
#12
1394 / 8 / 5، 11:39 عصر
با سلام خدمت همه عزیزان...
در مورد سوال و پیشنهاد بعضی اعضاء در راه اندازی انجمن یا گروهی در شبکه های اجتماعی بخصوص با گوشی های هوشمند ، همانگونه که مستحضرید باتوجه به مشکل بینایی شبکیه چشم همه ما، از آرپی ها گرفته تا اشتارگات ولبری ها، بدلیل جذابیت این شبکه ها و استفاده بی رویه از آنان برای ما بیماران با اختلالات بینایی، که می تواند تبعات مضر و تخریبی و تشعشعاتی مضر به همراه داشته باشد. لذا توصیه ما بخاطر حفظ باقیمانده همین مقدار بینایی مان، از فعالیت در این شبکه ها خودداری نمایید...
از دوستان عزیزم خواهش میکنم از روا داشتن ظلم و ستم بیشتر به چشمانتان پرهیز کنید. حتی استفاده از موبایل و تبلت علاوه بر چشمان نازنینتان چیزی در حدود ۱۳ کیلو گرم فشار اضافه بر ستون فقراتتان وارد می آورد که رقم قابل ملاحظه ای است.
البته  مدیران محترم سایت بخاطر اینکه سیستمی مشابه با آن شبکه ها را با گوشی هوشمند بنام "تاپاتالک" راه اندازی نمودند که شما براحتی می توانید در فضایی امن در سایت وهمچنین  با سرعت بالا و بروز از آن استفاده نمایید.
 و شما می توانید به لینک ذیل مراجعه و آنرا به راحتی بر روی گوشی هوشمند خود نصب و اجرا نمایید:
http://rpsiran.ir/forum/showthread.php?tid=509

البته ما قصد نداشته ایم که شما بخصوص افراد بیمار، مداوم از گوشی و یا تبلت استفاده نمایید ! بلکه این اپیلکیشن را به این دلیل فقط جهت دوستانی که فاقد کامپیوتر و لپ تاپ هستند و دارای گوشی هوشمند و تبلت می باشند، استفاده نمایند و شاید این بهترین فکربکری بود که ما توانستیم آنرا عملی و اجرا کنیم...یادتان باشد، لازم است بعد از هر 20 تا 30 دقیقه کار با رایانه و امثال آن، چند دقیقه به چشمان‌مان استراحت دهیم.
البته علاوه بر مشکلات چشمی و مغزی و جسمی، مشکلات دیگری که می تواند با این بینایی اندکی که خیلی از دوستان با آن مواجهه هستند این است که استفاده مکرر از این فن آوریها باعث تشدید و تخریب بینایی ما که همچون باطری چراغ شارژی میباشد که در استفاده و حفظ آن دقت و کوشش لازم و کافی داشته باشیم . چون استفاده نادرست از چشمانمان خطراتی را برای شبکیه پدید می‌آورد که بعضا غیرقابل جبران خواهد بود ما تا آنجا که می توانیم باید از زوم و خیره شدن به صفحات حتی مانیتور و نوری که از صفحه ‌نمایش دستگاه‌های الکترونیکی مختلف به چشمان ما ساطع می‌شود و حتی ذهنمان را فریب میدهد جدا پرهیز نمائیم تا برای افراد ، اعتیاد به شبکه های اجتماعی به وجود نیاید، مشکل بیزاری از جمع و گوشه گیری و در نهایت افسردگی مفرط از دیگر مشکلات هست. بنده خود شاهد صحبت بعضی دوستان بیمار بوده ام که در همین فضاها بر اثر عدم دید و بینایی کافی خود، اشتباها شخصی را که ناشناس بوده را (ADD) ادش کرده اند بخصوص خانم های کم بینا که اظهار داشتن مشکلات  و و و...!!!!!. با نگاهی گذرا به اطراف و افراد مختلف در خانواده هایی که با آنها ارتباط داریم، قطعا این مشکلات در خیلی افراد احساس می شود. نکته قابل توجه اینجاست که خود افراد وابسته به این شبکه ها، هرگونه افراط در استفاده از این شبکه ها و همچنین گوشه گیری خود را رد می کنند، اما واقعیت اینست که آنها از جمع گریزانند و اگر هم در جمع حاضر باشند تنها جسمشان حاضر است و فکر و روحشان در درون شبکه های مختلف است و معمولا در صورت مواجه با سوال و یا مسئله ای با تاخیر و با زحمت پاسخ میدهند.این مشکلات غالباً برای افراد متاهل حادتر از افراد مجردست. به گونه ای که بسیاری از مشکلات خانوادگی از همین مسئله سرچشمه می گیرد. اعتیاد افراد به این شبکه ها معمولا به گونه ای است که بیشتر وقت آنها را می گیرد و حتی در محل کار آنها هم مشکلاتی را از نظر زمان، دقت و برقراری روابط کاری پدید می آورد. مشکلات این چنینی در میان خانواده های کم جمعیت بیشتر خودش را نشان می دهد . همسران جوانی را در نظر بگیرید مثلا  مرد یا زن خانواده معتاد به استفاده از فضای مجازی باشند و همسرش حتی علاقه ای به حضور در این فضاها نداشته باشد، در این صورت یکی از آنها در این شبکه حاضر است عملا باید منزل آنها فضای سکوت را سپری کند در غیر این صورت صحبت های همسر برای همسری که مشغول استفاده از گوشی همراه است آزار دهنده می شود و در طرف مقابل عدم توجه شخص حاضر در فضای مجازی به همسرش سبب ناراحتی همسر می شود.این در حالی است که این مشکل جدا از مشکلات احتمالی عاطفی، برخی از زن و شوهرها به دلیل ارتباط بیش از حد در گروه های مختلف و غیر اخلاقی است و در صورتی که بخواهیم همچنین مشکلاتی مثل درخواست طلاق همسران از هم به دلیل مشکلات اخلاقی در شبکه های اجتماعی، افزایش چشمگیری را به دنبال داشته شبکه های اجتماعی افراد را به شدت بیخواب میکنند نوری که از صفحه ‌نمایش دستگاه‌های الکترونیکی مختلف به چشمان شما ساطع می‌شود ذهن را فریب داده و به آن القاء می‌کند که الآن وقت خواب نیست. یکی از عوامل کلیدی برای برخورداری از سلامت جسمی و روانی کامل خواب کافی ست مخصوصا برای بیماران چشمی و مغزی و عوارض بی‌خوابی‌های مکرر که باعث نارسایی در بینایی می گردد و همه شما تجربه کرده اید و بر هیچ‌کس پوشیده نیست بنابراین بهتر است هنگام خواب گوشی خود را در اتاق دیگری بگذارید و آن را با خود به رختخواب نبرید.
با همه این مباحث مراقب حریم خصوصی خود باشید که به خطر نیافتد تمام اطلاعات افراد از جمله آدرس ایمیل،تماس‌های شما در برقراری ارتباط صوتی یا تصویری و و و… که این امر موجب کم رنگ شدن حریم خصوصی  شده  بنابراین اگر هر چیزی را که به ذهنتان می‌رسد در شبکه‌های اجتماعی با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید که همین خود میتواند مشکلات اساسی را ایجاد کند و بایدقبول کنیم که در دام افتاده ایم.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
17 کاربر به خاطر ارسال این پست از محسن سروش تشکر کرده‌اند:
مهوش, محمد81, فرزاد, غلامرضا1, علیرضا۷۱, علیرضا, طاها, صدف, شکوفه, سیاوش, سوزان, روح الله, بهزاد, افسانه, ابراهیم, آرمند, آرزو
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


پیام‌های داخل این موضوع
پیشنهاده افتتاح چت روم - توسط محمدرضا - 1393 / 4 / 10، 04:25 عصر
RE: پیشنهاده افتتاح چت روم و تاپییک موسیقی در سایت - توسط سراج - 1394 / 8 / 5، 08:42 عصر
RE: پیشنهاده افتتاح چت روم و تاپییک موسیقی در سایت - توسط محسن سروش - 1394 / 8 / 5، 11:39 عصر
پاسخ : RE: پیشنهاده افتتاح چت روم - توسط وحـید - 1393 / 4 / 10، 08:36 عصر
پاسخ: پیشنهاده افتتاح چت روم - توسط محمد حسین - 1393 / 4 / 10، 10:30 عصر
Re: پیشنهاده افتتاح چت روم - توسط فرید - 1393 / 4 / 10، 10:59 عصر
پاسخ: پیشنهاده افتتاح چت روم - توسط فاطمه - 1393 / 4 / 10، 11:40 عصر
پاسخ: پیشنهاده افتتاح چت روم - توسط خدیجه - 1393 / 4 / 11، 03:54 عصر
پیشنهاده افتتاح چت روم و تاپییک موسیقی در سایت - توسط محمدرضا - 1393 / 5 / 4، 12:06 صبح
RE: تاپیک مخصوص اهنگ و موزیک.. - توسط داود - 1393 / 5 / 4، 12:56 صبح
RE: تاپیک مخصوص اهنگ و موزیک.. - توسط مصطفی - 1393 / 5 / 4، 01:06 عصر
پیشنهاده افتتاح چت روم و تاپییک موسیقی در سایت - توسط محمدرضا - 1393 / 5 / 4، 03:53 عصر

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی