1395 / 5 / 19، 10:22 عصر
سلام دوستان، یه دختر ۲۳ ساله ام تازه دانشگاهم تموم شده، ۳ سال بود دیوانه وار یکی از هم کلاسیهامو میخواستم و میخوام البته بیماری شماهارو داره واینم بگم اونم دوسم داشت اولا دیوونه ام بود، دوری زیاد از هم کشیدیم،ـ ماهی یا ۳ ماهی ۱ بار همدیگه میدیدیم اما با این وجود خیلی همدیگه میخواستیم، تا زد و این دوری فشار همه طرفه به عشقم، تک پسر هست و خانوادش خیلی هواشو دارن که بهترین فرد و میخوان براش منم تعریف از خودم نباشه تو یه خانواده کاملا فرهنگی بزرگ شدم و خوشگل هم هستم و فوق العاده مهربون، همه سختیا بهش فشار آورد و چند مدت پیش گفت کم آوردم هیچی تو زندگیمون جلو نرفته، سال به سال باید عاشق تر میشدم اما نشد ، اهل خیانت نیست بهم اما یه دفعه ای سرد شد، تمام تمرکزش گذاشته برای درس و کارش، شوک بدی بهم وارد شده، انگار دنیا رو سرم خراب شده، یه نفر گفت براش دعا کردن، یعنی راسته؟ بخدا بسکه چهله زیارت عاشورا، سوره یس، سوره حشر گرفتم و گریه کردم هیچی از من باقی نمونده ،نمیدونم چیکار کنم ،تو رو قرآن برام دعا کنید، هر خواستگاری میاد برام اصلا ندیده جوابشون میکنم، چون غیر از عشق اولم هیشکی رو نمیتونم حتی فکر بهش کنم ,تو رو خدا قسم برای زندگیم دعا کنید