1394 / 9 / 16، 03:44 عصر
یافته های تازه نشان می دهند، مصرف سیب زمینی و کلم خطر بروز سرطان معده را کاهش می دهند. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران "، دانشمندان اعلام کردند، خطر ابتلاء به سرطان معده در افرادی که سبزیجات سفید رنگ - پیاز، سیب زمینی، کلم و گل کلم - را در رژیم غذایی شان گنجانده اند سه برابر کمتر از اشخاصی است که چنین نمی کنند.
محققان پس از بررسی 76 مطالعه درباره رژیم غذایی و ابتلاء به سرطان معده بر روی بیش از شش میلیون فرد بیمار و 33 هزار شخصی که جان داده اند دریافتند، مصرف روزانه 100 گرم میوه، 50 گرم مرکبات و دو عدد سیب زمینی، پیاز، کلم و ... خطر ابتلا به سرطان معده را دست کم تا 12 درصد کاهش می دهد.پروفسور رز رابسون، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه بریستول و سرپرست این مطالعه گفت:" یافته های ما نشان می دهند، مصرف مکرر میوه و سبزیجات در کشورهای توسعه یافته عامل کاهش آمار ابتلا به سرطان است. "او با اشاره به این که مصرف نمک و نوشیدن الکل خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می دهند، افزود:" مصرف سیب زمینی، پیاز، کلم، گل کلم و مرکبات که سرشار از ویتامین ث هستند خطر ابتلا به سرطان معده را به شدت کم می کنند. "
سرطان معده به طور میانگین روزانه جان 13 شهروند بریتانیا را می گیرد.